€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Het ultieme vriendinnenweekend bij Center Parcs

Tijd met dierbaren - Laatst gewijzigd op 01 Oct. 2024

Het ultieme vriendinnenweekend bij Center Parcs

Ben jij aan de beurt om een onvergetelijk vriendinnenweekend te organiseren? Bij Center Parcs vind je alles wat je nodig hebt voor het ultieme weekend weg met je beste vriendinnen. Of jullie nu willen ontspannen, actief bezig willen zijn, de natuur in willen duiken, of gewoon willen genieten van quality time met elkaar: op onze parken vind je alle ingrediënten voor het leukste weekend van het jaar!

Combineer quality time met ontspanning

Tijdens een vriendinnenweekend draait alles om quality time met je beste vriendinnen. Er is niets fijner dan samen herinneringen op te halen en nieuwe te maken. Maar in jullie drukke levens is ontspanning minstens zo belangrijk. Bij Center Parcs kun je daarom een speciale Wellness cottage boeken. Ontspan samen in het outdoor bubbelbad terwijl jullie de laatste nieuwtjes delen, speel spelletjes in de cottage of houd een verwenmiddag in jullie luxe wellnessbadkamer.

 

Om de dag heerlijk te beginnen, kunnen jullie ‘s ochtends verse broodjes halen in de Market Dome. Of kies voor extra gemak met de ontbijtservice van Center Parcs. De verse broodjes en fruitsappen worden dan ‘s ochtends aan je cottage bezorgd. Dat geeft jullie de tijd om de dag rustig te starten met jullie favoriete muziek of een ochtendwandeling door het bos. Adem de geur van dennennaalden in terwijl jullie de plannen voor de dag doornemen!

Trek eropuit in de prachtige regio’s!

Onze parken liggen in de mooiste regio’s dicht bij huis. De omgeving nodigt uit om ontdekt te worden! Geef je vriendinnen een arm en wandel samen door de prachtige natuur. Of maak de mooiste herinneringen door samen de verborgen parels van de regio per fiets te verkennen. Ontdek onze tips voor 9 mooie fiets- en wandelroutes dicht bij huis en stippel jullie favoriete tochten uit. Of vraag bij de receptie naar de leukste fiets- en wandelroutes in de omgeving.

 

Hebben jullie zin in wat vertier? Snuif cultuur op in een museum of trakteer je vriendinnen op de lokale specialiteiten van de regio. Verblijf je op het Meerdal of Limburgse Peel, ga dan langs de wijngaarden om wijn te ‘proeven’ (stiekem wordt alles natuurlijk opgedronken). ‘s Avonds is het tijd om jullie op te doffen voor een gezellige avond uit. Bezoek de Market Dome of zoek een bruisende stad in de buurt op. Maak er een onvergetelijke ‘girls night’ van!

 

Op warme dagen is het prettig om de omgeving bij het water te verkennen. Trek die bikini uit de kast, smeer elkaars rug in met een goede factor, zet jullie favoriete zonnebrillen op en ga op pad. Huur een bootje of waterfiets of houd een ultieme picknick aan het water. Je kunt ook gaan suppen of een lesje windsurfen of golfsurfen boeken. Als dat geen perfecte vriendinnendag is!

Geniet van indoor gezelligheid en extra lang tafelen

Bij Center Parcs hebben jullie zeker weten het vriendinnenweekend van je leven, ongeacht het weer. Met onze indoor faciliteiten hoeven jullie je ook op een regenachtig weekend geen seconde te vervelen. Duik samen de Aqua Mundo in of daag elkaar uit met een potje bowlen, minigolf of lasergamen.

 

Voor een avondvullend programma hoeven jullie het park niet af. Zing mee met de live muziek, laat jullie beste dansmoves zien op de dansavonden en doe mee aan de Crazy Bingo Game. Of geniet van lange avonden tafelen bij een van de restaurants in de Market Dome. Proost op het leven, terwijl jullie alle in-en-outs uit het leven met elkaar delen.

 

Zin om een avond in de cottage te blijven? Start met een heerlijke borrelplank en jullie favoriete drankjes op het privéterras. Kook daarna jullie favoriete comfort food met jullie favoriete meezingers uit de speakers. Je kunt je boodschappen en avondeten ook bij je cottage laten bezorgen. Na het eten is het tijd voor een spelletje. Of nog beter: een gezellige karaokeavond! Maak een gezamenlijke afspeellijst met jullie favoriete muziek en inspireer elkaar met de beste guilty pleasures.


Begint de voorpret al te komen? Boek jouw vriendenweekend bij Center Parcs en start met aftellen! Droom weg bij het idee van een weekend vol ontspanning, plezier en quality time met je beste vriendinnen. Maak je geen zorgen over het weer, want bij Center Parcs is het altijd fijn vertoeven.