€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Het essence magazine: heerlijke recepten voor in de zomer

Tijd met dierbaren - Laatst gewijzigd op 15 Jul. 2024

Het essence magazine: heerlijke recepten voor in de zomer

Het is zomer! Het perfecte moment om naar buiten te gaan en te genieten van de warme zonnestralen. Het is een seizoen waarin we ons onderdompelen in al het moois dat de natuur te bieden heeft en om te genieten van heerlijke maaltijden in goed gezelschap. Blader door ons zomermagazine en laat je inspireren door onze zorgvuldig samengestelde selectie van activiteiten en gerechten. Of je nu in ons park bent of thuis verblijft, wij maken jouw zomer onvergetelijk.

 

Ontdek onze heerlijke, makkelijk te maken gerechten die geschikt zijn voor zowel keuken beginners als ervaren koks. Van lekkere borrelhapjes tot mediterrane smaken, frisse salades en exotische recepten, er is voor ieder wat wils!

 

Welk recept ga jij het eerste maken?

 

Download hier het zomermagazine!

 

Of bekijk de heerlijke recepten van Estée Strooker op ons youtube kanaal!

Op 20 jarige leeftijd won Estée het allereerste seizoen van Masterchef Nederland. Sindsdien heeft ze door haar passie ontelbare projecten uitgewerkt, zoals onder andere verschillende tv-programma’s, drie kookboeken en zelfs een restaurant! Kortom, Estée is een echte culinaire duizendpoot met kennis van gigantisch veel recepten.

Als chef-kok inspireert Estée mensen in de keuken, waarbij groenten altijd een belangrijke rol spelen. Ze werkt het liefst met lokale ingrediënten van gepassioneerde boeren en telers, of met wilde ingrediënten die ze zelf plukt. Volgens Estee heeft elk seizoen zijn eigen smaak, en speciaal voor ons heeft ze vier heerlijke zomerse recepten bedacht.

Dus duik de keuken in, ga op avontuur in de natuur en geniet van de zomerse smaken!