€25 extra korting
010 798 0980
(gebruikelijke belkosten)

Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

010 798 0980

(gebruikelijke belkosten)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Tips voor een dagje Parc Sandur (Emmen)

Insider tips - Laatst gewijzigd op 29 Aug. 2024

Tips voor een dagje Parc Sandur (Emmen)

Ben je binnenkort in Drenthe? Kom gezellig langs voor een dagje Parc Sandur! Er is veel te beleven voor jong en oud. Maak een prachtige kanotocht door de natuur of speel een potje padel op een van de gloednieuwe banen. Trakteer de kinderen op een heerlijke dag in de Sandur KidZone en het zwembad, of vaar met de hele familie de Rietplas over. Maar dat is nog niet alles! In dit artikel lees je al onze tips voor een dagje Parc Sandur.

 

Plezier op en aan het water

Ziet het weerbericht er rooskleurig uit als jullie in Drenthe zijn? Dat vraagt om een heerlijke dag op of aan het water! Van april tot oktober kun je op Parc Sandur een prachtige kanotocht maken. Je krijgt eerst een aantal instructies, daarna gaan jullie samen het water op. Wat een avontuur! Laat je verrassen door de mooie uitzichten en jouw eigen kano skills.

 

Parc Sandur ligt aan De Grote Rietplas: een schitterend meer waar je verschillende watersporten kunt ontdekken. Ga een dagje zeilen of ontdek de omgeving vanaf het supboard. Of huur een elektrische boot om de pure stilte op het water te ervaren. Meer tussendoor aan voor een ultieme picknick in de natuur. Vergeet jullie niet in te smeren en geniet van een dag om nooit te vergeten!

 

Parc Sandur is ook de ideale plek voor liefhebbers van vissen. De Grote Rietplas heeft een breed visbestand dat op een natuurlijke manier tot stand is gekomen. In het schone viswater vind je onder meer winde, karper, voorn, brasem, snoek en snoekbaars. Heb je jouw visartikelen niet meegenomen? Geen probleem: bij de receptie vind je alles wat je nodig hebt.


Ga de uitdaging aan

Hebben jullie zin in actie? Daag jouw vrienden uit voor een potje padel op één van de vier gloednieuwe indoor padelbanen. Of je nou beginner bent of een echte pro op de baan, iedereen is hier welkom om te padellen! Zin om lekker naar buiten te gaan? Wat dacht je van een spannend potje Outdoor Family Paintball? Op het nieuwe outdoorveld ga je samen de strijd aan. Geen zorgen, er zijn genoeg plekken om je achter te verstoppen en veiligheid staat natuurlijk voorop! De "verfmakers" zijn iets zachter afgesteld, waardoor iedereen vanaf 8 jaar gezellig mee kan doen. Ready, set, go!

Voor de kinderen

Kinderen hebben de dag van hun leven in Parc Sandur. Je vindt er.  de compleetnieuwe Sandur KidZone: een indoorspeeltuin van maar liefst 3 verdiepingen hoog! Kinderen kunnen hier de hele dag lekker spelen, en ook voor de allerkleinsten is er plek om veilig te ontdekken. Wil je vaker komen? Je kunt een strippenkaart aanschaffen bij de receptie! Houd een oogje in het zeil vanuit de lounge naast het speelparadijs, terwijl je geniet van een hapje en een drankje. Er zijn ook verschillende buitenspeeltuinen te bezoeken met glijbanen, schommels en zandbakken. Leuk op zomerse dagen!

 

Hebben de kinderen nog energie over na al dat klimmen, klauteren en glijden? Breng een bezoekje aan het zwembad van Parc Sandur. Ga samen van de waterglijbaan of kom tot rust in het bubbelbad. Voor de allerkleinsten is er het kinderbad, waar ze van alles kunnen ontdekken. Het zwembad is overzichtelijk, dus je kunt je kinderen goed in de gaten houden.


Sluit de dag af met een hapje en een drankje

Na al die leuke activiteiten hebben jullie vast trek gekregen. Dat komt goed uit, want je kunt heerlijk eten in de verschillende restaurants van Parc Sandur. In restaurant The Beach House vind je een heerlijk à la carte menu. Je kunt er lunchen, borrelen en dineren in een relaxte ‘beach vibe’. Zoek een tafeltje uit in de serre, neem plaats op de heerlijke loungebanken of zoek een plekje uit op het sfeervolle buitenterras.

 

Of kies voor The Grill Company. In restaurant The Grill Company ben jij zelf de chef. Je kunt hier namelijk jouw eigen vlees en vis grillen aan tafel. Iedere tafel heeft een ingebouwde barbecue, waar je het vlees, de vis en de groente bereidt op jouw manier. Volwassenen en kinderen zijn er dol op! Het is ook mogelijk om een diner bij The Grill Company te combineren met 110 minuten bowlen.

 

Heb je nog energie over? Sluit aan het einde van de dag aan bij de Pub Quiz. Er zijn ook verschillende pub quizzes te boeken op Parc Sandur. Maak teams binnen jouw vriendengroep of familie en ga de uitdaging met elkaar aan, onder het genot van lekkere hapjes en drankjes. De pubquiz is ook te combineren met een diner bij The Grill Company. We hebben daarnaast een afwisselend programma van live muziek. Genoeg te beleven dus!

 

Wil je ook een dagje activiteiten beleven op en rond Parc Sandur? Boek jouw dagticket voor Parc Sandur en kies jullie favoriete activiteiten uit. Of boek een langer verblijf op Parc Sandur en geniet meerdere dagen van de faciliteiten en de prachtige omgeving in Drenthe. Aftellen maar!